uvařil 11. 11. 2014 15:02
Smetanovou zálivkou obsah zapékací misky zcela zalijte. Vše vložte do středně vyhřáté trouby (175 °C) a řízky důkladně zapečte (asi 40 minut)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 11. 2014 15:02
Smetanovou zálivkou obsah zapékací misky zcela zalijte. Vše vložte do středně vyhřáté trouby (175 °C) a řízky důkladně zapečte (asi 40 minut)
uvařil 11. 11. 2014 15:02
Zapečené řízky naruby se podávají vyklopené na oválném talíři a porcují se nožem napříč jednotlivými plátky masa
uvařil 11. 11. 2014 15:02
netypicky obalené řízky osmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku na pánvi. Jejich povrch by měl být pěkně zlatohnědý
Cukroví bez vážení: Jak na hrnečkové linecké, vanilkové rohlíčky, pracny, perníčky i dokonalá vosí hnízda
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské
Milujete kompoty? Připravte si je i bez zavařování a ochuťte je kořením, ořechy nebo vínem!