Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
emmily6 uvařila 16. 3. 2011 21:01 Nepečený dort k 1.narozeninám 0 0 Zobrazit detail Takhle dortík dopadl =D Okomentovat
Video Velikonoce u babičky: Tradiční špenát voní česnekem i špekem, jeho příprava je navíc velmi snadná a zvládne ji i začátečník
11 foto Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup