Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Marie Svarcova uvařila 15. 10. 2024 06:10 Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaKulicka uvařila 14. 10. 2024 15:42 Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem 0 0 Zobrazit detail Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem Okomentovat
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace