Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Dajda uvařila 24. 1. 2017 07:56 Nepečený pomerančový dort (zimní varianta lehkého letního dezertu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Po královně Alžbětě II. byl pojmenován „Ma'amburger“. Jedla ho vždy bez housky, zato s brusinkovým kompotem
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Plzeňské rozpeky, rozpíčky nebo vdolky (na sucho pečené i smažené) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 1974andrea 80 min