uvařila 28. 2. 2010 19:21
Děláno v jednoporcové bábovičce. Na dozdobení použitý topping,šlehačka, banán a s cukrem opražené sekané mandle
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 2. 2010 19:21
Děláno v jednoporcové bábovičce. Na dozdobení použitý topping,šlehačka, banán a s cukrem opražené sekané mandle
uvařila 28. 2. 2010 19:15
Děláno v jednoporcové bábovičce
uvařila 5. 12. 2009 14:51
Amarounová forma na nepečené želatinové moučníky i různé jiné jídla se želatinou.
uvařila 5. 12. 2009 14:45
Část potřebných ingrediencí
uvařila 5. 12. 2009 14:44
Amaroun
uvařila 5. 12. 2009 14:44
Na řezu
uvařila 5. 12. 2009 14:44
Červený, černý nebo bílý: Jak se liší různé druhy rybízů a jak je nejlépe zpracovat?
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Jak připravit dortová lízátka cake pops jako od cukráře? Tyhle kroky byste neměli podcenit!