Staročeská uhlířina: Jednoduché jídlo z brambor a nočků chutná i dnes, slanina a kysané zelí přinesou další rozměr chuti
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle
Těhotnej kuchař poradil, jak snadno připravit pečený bůček: Křupavou kůrčičku dodělejte na pánvi, říká
ingrid.pollachova uvařil 29. 1. 2025 10:06 Noky se špenátovo-smetanovou omáčkou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 skvělých vychytávek, jak prakticky nakrájet meloun: Vytvoříte z něj nanuky, ozdoby i korpusy na dort
Šéfkuchař Gordon Ramsay po ošklivé nehodě na kole: Musíte nosit helmu, i na krátké cesty, vzkázal zraněný drsňák