Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Merylas uvařila 3. 6. 2022 13:53 Nudle s ořechy a smaženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hanca uvařila 9. 7. 2009 09:57 Nudle s ořechy a smaženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail směs na posypání Okomentovat
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty