Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
tejaja uvařila 12. 8. 2015 06:05 Nudle se sýrovými sardelovými očky a mangoldem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 8. 2015 06:04 Nudle se sýrovými sardelovými očky a mangoldem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 8. 2015 06:04 Nudle se sýrovými sardelovými očky a mangoldem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 8. 2015 06:04 Nudle se sýrovými sardelovými očky a mangoldem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slezské stryky: Nasucho opečené placky jsou suverénně nejlevnějším pokrmem z brambor. Na přípravu stačí jen 2 ingredience