Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
petram uvařila 10. 6. 2015 19:54 Okaté banánové lívanečky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 10. 6. 2015 19:54 Okaté banánové lívanečky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 10. 6. 2015 19:54 Okaté banánové lívanečky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Moravský vrabec rychle a chutně trochu jinak: Štavnaté a rozpadající se masíčko z papiňáku dochutí jedna ingredience