uvařila 22. 9. 2015 14:24
pokrájejte cibuli i okurku na tenké plátky, ve vrstvách prosolte a odložte do chladu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 9. 2015 14:24
pokrájejte cibuli i okurku na tenké plátky, ve vrstvách prosolte a odložte do chladu
uvařila 22. 9. 2015 14:24
salát je osvěžující a sytý sám o sobě, ale lze použít i jako přílohu k hlavnímu jídlu
uvařila 22. 9. 2015 14:24
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník