Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
tejaja uvařila 1. 9. 2012 17:20 Omeleta se rajčetem a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 9. 2012 17:19 Omeleta se rajčetem a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 9. 2012 17:18 Omeleta se rajčetem a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 9. 2012 17:18 Omeleta se rajčetem a anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami