Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Jak na dokonalé marokánky: Ovocem a oříšky nešetřete, ale pohlídejte si správnou hustotu směsi a teplotu při pečení
Šest skvělých chuťovek z listového těsta: Tohle výborné občerstvení připravíte za pár minut a návštěvy budou prosit o recept
Madla Novak uvařila 18. 10. 2015 14:32 Opékané gnocchi se slaninou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 18. 10. 2015 14:32 Opékané gnocchi se slaninou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 18. 10. 2015 14:32 Opékané gnocchi se slaninou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ceny cukroví 2024: Maršálek má vyprodáno, cukrářka Mirka van Gils nabízí kilo za 2390 Kč, od amatérů seženete i za 800 Kč
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí