Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
Ledvinky po uhersku: Potřebují předem naložit do mléčné lázně a jejich jemná chuť pak příjemně překvapí
Jak na nepečený dort Ostravan podle Josefa Maršálka: Moučník voní rumem a díky žloutkovému krému je skvěle vláčný
Angel 666 uvařila 8. 12. 2016 16:49 Ořechové z mlýnku podle prababičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě
11 foto Vyhlášená perníkářka Eva peče podle 100 let starého receptu, který se dědí z generace na generaci. Tyhle perníčky pak chce každý!