Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Eliza uvařila 8. 10. 2011 21:06 Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 10. 2011 21:05 Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 10. 2011 21:05 Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 10. 2011 21:05 Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl