Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Ivace64 uvařila 13. 10. 2016 18:06 Ostré špagety s česnekem, chilli papričkou, petrželkou a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 13. 10. 2016 18:06 Ostré špagety s česnekem, chilli papričkou, petrželkou a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 13. 10. 2016 18:06 Ostré špagety s česnekem, chilli papričkou, petrželkou a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 13. 10. 2016 18:06 Ostré špagety s česnekem, chilli papričkou, petrželkou a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 13. 10. 2016 18:06 Ostré špagety s česnekem, chilli papričkou, petrželkou a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti