uvařila 12. 9. 2023 10:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 9. 2023 10:09
uvařila 12. 9. 2023 09:59
uvařila 27. 9. 2019 15:56
Kolenová rychlotlačenka v kastrole
uvařila 27. 9. 2019 15:53
Miska guláše s chlebem, guláš je tak dobrý, jak dobrý si uděláte základ. A jídlo je raz dva hotové.
uvařila 27. 9. 2019 15:52
Během prováření základu přidám i česnek a koření na ochucení gulášku
uvařila 27. 9. 2019 15:52
Samozřejmě přidám i pokrájené masíčko, aby mělo tu správnou chuť guláše, společně ještě povařím.
uvařila 27. 9. 2019 15:52
Základ pod gulášek, osmahla jsem tentokrát v základu na cibulce i mouku
uvařila 23. 9. 2019 17:26
Cibuli, česnek a bobkový list dávám do hrnce rovnou, drobné koření v čajítku.
uvařila 23. 9. 2019 17:26
Uvařené prokrojené koleno, vařila jsem ho 40 minut v papiňáku.
uvařila 23. 9. 2019 17:26
Syrové prokrojené koleno
uvařila 23. 9. 2019 17:26
Uvařené prokrojené koleno na ovárek
MasterChef Česko 2022: Betty, Robin a Malika vytřeli zrak porotcům a získali zlaté karty
Vracíme včely do přírody. Bez nich by ze světa zmizely tři čtvrtiny potravin
Mletý máslový řízek podle Jaroslava Sapíka: Název má díky jemné máslové omáčce, citronová kůra mu dodá svěžest a vůni