uvařila 17. 8. 2011 10:37
krájíme na kostky...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 8. 2011 10:37
krájíme na kostky...
uvařila 17. 8. 2011 10:36
a necháme ztuhnout...
uvařila 17. 8. 2011 10:36
uvařila 17. 8. 2011 10:35
korpus potřený marmeládou
uvařila 17. 8. 2011 10:35
zalitý pudinkem
uvařila 17. 8. 2011 10:35
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni