Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
1974andrea uvařila 7. 10. 2020 11:17 Paella Valenciana a Paella de Marisco 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 7. 10. 2020 11:17 Paella Valenciana a Paella de Marisco 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krémová polévka z pečené podzimní zeleniny: Předpečení a kvalitní vývar dodá výraznou chuť i krásnou barvu
Hovězí roláda s křeníkem a sušenými rajčaty,dušená v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 1470 min