uvařil 7. 6. 2010 13:28
Z druhé strany necháme ještě na kůrčičku kůže
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 6. 2010 13:28
Z druhé strany necháme ještě na kůrčičku kůže
uvařil 7. 6. 2010 13:27
Upečeno, otočíme
uvařil 7. 6. 2010 13:27
Zalijeme odstátým nálevem
uvařil 7. 6. 2010 13:26
Navrstvíme cibuli
uvařil 7. 6. 2010 13:26
Poklademe plátky slaniny
uvařil 7. 6. 2010 13:25
Naporcované osolíme,opepříme a skládáme do pečící nádoby
uvařil 7. 6. 2010 13:24
Chutná skvěle
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Jak udržet banány čerstvé až 14 dní? Pomůže fígl s drobným předmětem, který běžně vyhazujeme
Nakupte dárky na Vánoce na největším předvánočním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY