uvařila 23. 9. 2010 13:32
po mírném zapečení zalijeme mlékem s vejci a dáme dopéct...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 9. 2010 13:32
po mírném zapečení zalijeme mlékem s vejci a dáme dopéct...
uvařila 23. 9. 2010 13:29
...palačinky naskládáme do zapékací mísy...
uvařila 23. 9. 2010 13:26
...palačinky natřeme masovou směsí...
uvařila 23. 9. 2010 13:24
...přidáme kečup a ostatní....
uvařila 23. 9. 2010 13:21
...na cibuli orestujeme maso...
uvařila 23. 9. 2010 13:19
Palačinky s masovou směsí
uvařila 23. 9. 2010 13:12
Palačinky s masovou směsí
uvařila 23. 9. 2010 13:08
Palačinky s masovou směsí
Ve starověku mu přezdívali jablko bláznů. Víte, že lilek ve skutečnosti není zelenina?
Lanýžový olej fantasticky dochutí rizoto i míchaná vajíčka. A stačí ho jen pár kapek!
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy