Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
Chcete sbírat pampelišky na med? Vydejte se na ně ve slunečný den za sucha, trhejte pouze určitou část a správně je skladujte
alus.s uvařila 8. 8. 2008 09:43 Palačinky se špenátem a slaninou 0 0 Zobrazit detail zdroj : kuchařka na celý rok Okomentovat
Co s vajíčky od koledníků? Kromě oblíbené pomazánky a vaječné tlačenky vyzkoušejte tahle lehce pikantní nakládaná vejce
Holka u plotny radí: Dušená kuřecí srdíčka na burgundský způsob voní vínem a kořením a snadno se připravují
Dokonalé květákové placičky: Na povrchu jsou krásně křupavé, uvnitř jemné a plné chuti, důležité je správně uvařit květák