Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Hel.. uvařila 2. 5. 2014 13:33 Pampeliškový „med“... tak trochu jarně vymazlený 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hel.. uvařila 2. 5. 2014 13:30 Pampeliškový „med“... tak trochu jarně vymazlený 0 0 Zobrazit detail máta na posledních 15 min. Okomentovat
Hel.. uvařila 2. 5. 2014 13:30 Pampeliškový „med“... tak trochu jarně vymazlený 0 0 Zobrazit detail připraveno k louhování Okomentovat
Bleskové jednohubky: Lahodné caprese na špejli nebo efektně ozdobené chuťovky z listového těsta připravíte za chvilku
Jablečné taštičky, které zachránily jedno francouzské město. Zvládnou je i začátečníci a nejlépe chutnají čerstvé a ještě teplé