Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Silvie Lazarova uvařila 16. 5. 2019 14:33 Panenka a plněné brambory s bramboro-mrkvovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí majonéza podle Romana Vaňka: Olej a žloutky se lépe zpracovávají vychlazené, ostřejší šmrnc dodá worchestr i dijonská hořčice
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný