Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Sabinka uvařila 8. 8. 2010 09:47 Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sabinka uvařila 8. 8. 2010 09:47 Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
4 foto Starověký fast food aneb Rychlé občerstvení ve starém Římě: Pečený úhoř, sýr s medem a teplé klobásy se zapíjely vínem