Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Boubelinda uvařila 30. 8. 2009 22:34 Pangas na červeném zelí a cuketě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 30. 8. 2009 22:34 Pangas na červeném zelí a cuketě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 30. 8. 2009 22:34 Pangas na červeném zelí a cuketě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Netradiční Prostřeno!: Menu připravil pořezaný Václav Vydra, Jana Boušková nadchla svými omáčkami
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?