Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Boubelinda uvařila 30. 8. 2009 22:34 Pangas na červeném zelí a cuketě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 30. 8. 2009 22:34 Pangas na červeném zelí a cuketě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 30. 8. 2009 22:34 Pangas na červeném zelí a cuketě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Cuketové zelí s osmaženou cibulkou a dochucené octem a kmínem chutná jako to pravé. Navíc využijete i přerostlé cukety