Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
medanek uvařila 28. 12. 2019 13:19 Pečená,14 dní naložená vepřová kýta s omáčkou a hrášková rýže 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 28. 12. 2019 13:19 Pečená,14 dní naložená vepřová kýta s omáčkou a hrášková rýže 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 28. 12. 2019 13:19 Pečená,14 dní naložená vepřová kýta s omáčkou a hrášková rýže 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mini langoše z kynutého těsta: Krásně nadýchané placičky jsou úžasně vláčné díky zakysané smetaně a jejich příprava je snadná