Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
danielle72 uvařila 19. 9. 2013 18:15 Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 19. 9. 2013 18:13 Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 19. 9. 2013 18:10 Pečená jablíčka s klobáskami a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Lyonský salám a legendární Junior: Téměř stejná uzenina, jen jiné jméno. Vychutnat si ji můžete třeba ve vynikajícím salátu