Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
kucerova45 uvařila 21. 1. 2012 20:04 Pečená jablíčka s pudinkem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 21. 1. 2012 20:04 Pečená jablíčka s pudinkem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Colombo65 20 min