Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Colombo65 uvařil 1. 1. 2010 00:24 Pečená koňská kýta na šalotce s žampionovo-kudrnkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Colombo65 uvařil 1. 1. 2010 00:19 Pečená koňská kýta na šalotce s žampionovo-kudrnkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Colombo65 uvařil 31. 12. 2009 21:54 Pečená koňská kýta na šalotce s žampionovo-kudrnkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes
Sušenky Iced VoVo jsou pokryté fondánovou vrstvou, zdobené malinovým džemem a sypané strouhaným kokosem