Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
mika59 uvařila 14. 7. 2016 18:06 Pečená krkovička se smetanovým křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 14. 7. 2016 17:11 Pečená krkovička se smetanovým křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 14. 7. 2016 17:05 Pečená krkovička se smetanovým křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 14. 7. 2016 17:05 Pečená krkovička se smetanovým křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bleskové jednohubky: Lahodné caprese na špejli nebo efektně ozdobené chuťovky z listového těsta připravíte za chvilku
Jablečné taštičky, které zachránily jedno francouzské město. Zvládnou je i začátečníci a nejlépe chutnají čerstvé a ještě teplé