Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
R-o-m-i-k uvařil 9. 7. 2012 07:48 Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 9. 7. 2012 07:48 Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 9. 7. 2012 07:48 Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chleba ve vajíčku podle Viktorie z MasterChefa: Přidejte strouhaný sýr a šetřete s olejem, výsledek vás ohromí