Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Josef Lerch uvařil 21. 2. 2015 17:56 Pečené kuře s nádivkou dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Pečené kuře s nádivkou dle hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
30 foto Velikonoční nádivka podle Pavla Berkyho: Voní kopřivami i česnekem, navíc je nadýchaná a vláčná
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní