Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby
Vypravili jsme se na velikonoční trhy v Praze na Míráku: Langoš vyjde na 130 Kč, smažák je za 219 korun a pivo za 60 Kč
maris uvařila 22. 1. 2011 11:44 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 1. 2011 16:29 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 1. 2011 16:27 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 1. 2011 16:27 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 21. 1. 2011 16:27 Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny peče: Křehké špaldové rohlíčky voní vanilkou a vlašskými ořechy a v ústech se přímo rozplývají
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra