Usmažte si křupavé placičky, když zbude chleba. Využijete zbytky a ještě si pochutnáte na výborné večeři
tara23 uvařila 29. 7. 2024 11:04 Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moanka uvařila 13. 5. 2023 20:57 Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 16. 1. 2016 15:36 Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 16. 1. 2016 15:36 Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro vaření s Kristinou: Víno jako delikátní koření při vaření. Fantasticky ochutí omáčky, rizoto i guláš