Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 8. 3. 2016 09:46 Pečený pstruh 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 8. 3. 2016 09:46 Pečený pstruh 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladká školní svačinka podle Jamieho Olivera: Sušenky z ovesných vloček voní skořicí a děti si je zamilují
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Lovecký superúplněk nabízí změnu jídelníčku: Býkům prospějí dýně, Lvi by měli ubrat masa, aby se cítili lépe