Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 14:44 Pečený řapíkatý celer s kuřecím stehnem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 14:09 Pečený řapíkatý celer s kuřecím stehnem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 14:08 Pečený řapíkatý celer s kuřecím stehnem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 14:05 Pečený řapíkatý celer s kuřecím stehnem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 7. 2012 14:05 Pečený řapíkatý celer s kuřecím stehnem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Hitem sociálních sítí je tento slaný dort z kynutého těsta: Makronky z mini sýrů jej nádherně dekorují
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari