Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
verunka.jaskova uvařila 9. 1. 2014 14:31 Peciválky 0 0 Zobrazit detail Peciválky před spařením vodou Okomentovat
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy