Velký přehled otevírací doby obchodů na Velikonoce 2025: Kdy si nakoupit, aby lednice nezůstala prázdná
amdae uvařila 7. 7. 2016 19:16 Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amdae uvařila 7. 7. 2016 19:16 Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky
Retro okénko: Domácí čokoláda z formiček připomene dětství z éry socializmu. Kakaová cukrovinka ale frčí dodnes