Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut
Hovězí kližka na česneku a majoránce: Šťavnaté masíčko plné chuti se na talíři rozpadá, přípravu urychlí papiňák
Laďka Něrgešová upekla perfektní kefírovou buchtu: Do půlhodinky máte na stole moučník, kterým ohromíte své okolí
10 nejlepších moučníků nejen na neděli: Upečte si andělský perník, šlehačkovou bábovku nebo moravské koláčky!
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím