Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
adela73 uvařila 19. 11. 2018 10:19 Pickles ze zelí a červené řepy 0 0 Zobrazit detail Pickles ze zelí a červené řepy Okomentovat
adela73 uvařila 19. 11. 2018 10:19 Pickles ze zelí a červené řepy 0 0 Zobrazit detail Pickles ze zelí a červené řepy Okomentovat
10 nejlepších kuchařek pod stromeček: Hříšná čokoláda, atlas chutí celého Česka nebo knedlíkový speciál vás nadchnou
Palačinky jianbing z čínského tržiště jsou tenoučké jako papír a plněné slanými krekry, křupavou slaninou a čerstvou zeleninou