Sedm rad na ten nejlepší domácí sulc: Maso je třeba dlouho vařit a sbírat pěnu, pevnou konzistenci zaručí správná doba chlazení
Třicet nejpopulárnějších zvuků jídla a pití: Krájení chleba, smažení, kousání do jablka i cinknutí lžičky v hrnku milujeme
Voňavá vánočka s mandlemi podle Josefa Maršálka: Díky snadným fíglům nikdy nepopraská a bude krásně nadýchaná
Tomas Dytrych uvařil 27. 2. 2025 19:19 Pikantní bůčkové plátky z grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 27. 2. 2025 19:19 Pikantní bůčkové plátky z grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomas Dytrych uvařil 27. 2. 2025 19:19 Pikantní bůčkové plátky z grilu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Česká kuchařská reprezentace má z olympiády pět medailí: Prostor pro zlepšení ale je, říká manažer nároďáku Tomáš Popp