uvařila 26. 3. 2012 19:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2012 19:58
uvařila 26. 3. 2012 19:57
manžel si dal s knedlíkem
uvařila 26. 3. 2012 19:57
brambory a ostatní zeleninu uvaříme,slijeme vodu a s plátkem másla rozšťoucháme
uvařila 26. 3. 2012 19:56
hodí se knedlík i brambory
uvařila 26. 3. 2012 19:55
maso necháme zatáhnout,tekutinu vydusíme,přidáme zeleninu,podlijeme vímem a 10minut dusíme
uvařila 26. 3. 2012 19:53
uvařila 26. 3. 2012 19:53
část použitých surovin+postup
uvařila 26. 3. 2012 19:53
Pikantní delikatesa s veselými šťouch.bramborami
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky