uvařila 13. 4. 2012 23:52
Detail hotového pokrmu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 4. 2012 23:52
Detail hotového pokrmu
uvařila 13. 4. 2012 23:52
podáváme nejlépe s rýží,ale hodí se i houskový knedlík
uvařila 13. 4. 2012 23:50
1.maso po uvaření2.odebereme část hustého3.šťávu rozmixujeme4.maso nakrájíme5.nachystáme rýži
uvařila 13. 4. 2012 23:47
1.nakrájíme slaninu a všechny cibule2.osmahneme slaninu,přidáme cibuli a orestujeme3.směs odhrneme na kraj hrnce a zatáhneme maso4.podlijeme 4dl vody+bujón a vaříme 55minut
uvařila 13. 4. 2012 23:42
1.přeneseme na plát alobalu2.zabalíme a dáme přes noc uležet do lednice
uvařila 13. 4. 2012 23:41
1.marináda2.maso propícháme nožem3.obalíme v marinádě4.rukama pořádně vetřeme
uvařila 13. 4. 2012 23:40
1.část použitých surovin2.hořčičná omáčka s pepřem z Lidlu
uvařila 13. 4. 2012 23:38
uvařila 13. 4. 2012 23:38
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník