uvařila 16. 4. 2011 20:17
podáváme s bylinkovými noky:-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 4. 2011 20:17
podáváme s bylinkovými noky:-)
uvařila 16. 4. 2011 20:16
orestujeme hlívu s drceným kmínem,přidáme k podušenému masu a dusíme ještě 20 minut
uvařila 16. 4. 2011 20:14
přilijeme 4,5dl vody,vložíme maso,ostatní suroviny a pod tlakem dusíme 15minut
uvařila 16. 4. 2011 20:07
část použitých surovin
uvařila 16. 4. 2011 20:07
osmažíme slaninu,dáme bokem,na puštěném tuku osmažíme po obou str.maso,vyndáme a osmažíme cibuli s mrkví
uvařila 16. 4. 2011 20:07
Pikantní kančí krkovička
Exotické ovoce od A do Z, díl III.: Kde si vychutnat nejlepší fíky a co je největší plod na světě?
Jak správně mýt ovoce a zeleninu, abychom je zbavili špíny i bakterií? Pomůže obyčejný citron i lázeň s jedlou sodou
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty