uvařila 22. 11. 2011 18:50
na osmažené slanině podusíme drůbeží kostky,přidáme játra,orestujeme,podlijeme vínem,chvíli podusíme,přidáme zbývající suroviny,provaříme a podáváme s rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2011 18:50
na osmažené slanině podusíme drůbeží kostky,přidáme játra,orestujeme,podlijeme vínem,chvíli podusíme,přidáme zbývající suroviny,provaříme a podáváme s rýží
uvařila 22. 11. 2011 18:47
Pikantní krůtí (kuřecí)prsa
Houby naložené v sádle nebo v soli: Dva tradiční způsoby, jak si uchovat poklady z lesa na zimu
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný