uvařila 2. 3. 2009 12:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2009 12:46
uvařila 2. 3. 2009 12:46
uvařila 2. 3. 2009 12:45
uvařila 2. 3. 2009 12:45
uvařila 2. 3. 2009 12:44
postupně okrajujeme maso i s kůží a dáváme pozor, abychom kůži neporušili
uvařila 2. 3. 2009 12:43
vykosťování začínáme na hřbetu
Dobrota ve znaku Lotrinska: Slaný koláč quiche miloval i polský král Stanislav I.
Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná
Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!