uvařila 1. 11. 2012 12:19
Během pečení seškrábáváme"připečeninu"ze stran kastrolu do výpeku,kterým maso průběžně přeléváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 11. 2012 12:19
Během pečení seškrábáváme"připečeninu"ze stran kastrolu do výpeku,kterým maso průběžně přeléváme
uvařila 1. 11. 2012 12:18
Odpočaté maso podlijeme vařícím vývarem a pečeme do změknutí
uvařila 1. 11. 2012 12:18
Pikantní plecko...
uvařila 1. 11. 2012 12:17
Pikantní plecko...
uvařila 1. 11. 2012 12:17
Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe
Sladká školní svačinka podle Jamieho Olivera: Sušenky z ovesných vloček voní skořicí a děti si je zamilují