uvařila 20. 1. 2012 22:44
podáváme ozdobené čerstvou zelenou bylinkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 22:44
podáváme ozdobené čerstvou zelenou bylinkou
uvařila 20. 1. 2012 22:42
na zeleninu prolisujeme 3cibule z vývaru,promícháme,zalijeme vývarem,povaříme,přidáme rozmíchanou mouku,přidáme fazole a provaříme
uvařila 20. 1. 2012 22:41
zeleninu přidáme do hrnce s klobáskou
uvařila 20. 1. 2012 22:40
řepu a celer nakrájíme na drobné kostky
uvařila 20. 1. 2012 22:39
na oleji zpěníme cibuli,přidáme klobásu a orestujeme,až pustí šťávu
uvařila 20. 1. 2012 22:39
do papiňáku dáme uvařit morkovou kost a 3 velké cibule+2kostky bujónu na vývar
uvařila 20. 1. 2012 22:35
uvařila 20. 1. 2012 22:35
část použitých surovin
uvařila 20. 1. 2012 22:35
Pikantní polévka z červené řepy
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo