uvařila 25. 1. 2011 19:57
II.varianta-vynecháme mléko a vyšleháme jen s hořčicí a pom.máslem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2011 19:57
II.varianta-vynecháme mléko a vyšleháme jen s hořčicí a pom.máslem
uvařila 25. 1. 2011 19:56
v mixéru,nebo šlehači vyšleháme s hořčicí a horkým mlékem
uvařila 25. 1. 2011 19:54
po 5 min.restování přidáme vejce,koření a mícháme,až se vejce srazí
uvařila 25. 1. 2011 19:53
Pikantní pomazánka z kuřecích jater
uvařila 25. 1. 2011 19:53
použité suroviny
uvařila 25. 1. 2011 19:53
na orestovanou cibulku s jalovcem přidáme pomletá játra s klobásou
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý