Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
stakul uvařila 23. 5. 2010 19:26 Pikantní směs z mletého masa v bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
stakul uvařila 23. 5. 2010 19:26 Pikantní směs z mletého masa v bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jahodový dezert do skleničky ozvláštní bazalkový cukr, který z obyčejné sladkosti udělá delikatesu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků